Odoo ERP de gestió online

eccIT- odoo ERP online

Si estàs buscant un programa de gestió per empresa petita, start-up o similar, no ho dubtis més, mira els avantatges que t’ofereix aquest Erp odoo. Per descomptat, mira altres erp de gestió empresarial, perquè et sentiràs més segur i convençut de l’elecció. Mira una compativa odoo vs.

Per nosaltres, Odoo ERP és ideal per poder gestionar el teu negoci en remot. No tan sols per gestionar equips en remot, sinó també  per continuar avançant amb el teletreball si la situació ho requereix. Actualment ja hem vist la necessitat de poder treballar on line,  així com la importància de poder oferir un servei telemàtic.
Continua llegint «Odoo ERP de gestió online»

eCommerce. La teva botiga online.

botiga ecommerce eccit

Es possible que estiguis pensant en fer la teva botiga online o muntar un eCommerce. Si experiències com la COVID’19 han obligat a molt petits comerciants a vendre per internet els seus productes també hem de dir que la tendència a comprar online va en augment. Vendre els teus productes o serveis per internet representa l’oportunitat d’arribar més lluny, arribar a nous clients i augmentar el potencial i el benefici del teu negoci.
La qüestió és valorar quina plataforma per a la venda online és la que t’interessa més.
Hi trobareu diverses plataformes per a la posta en marxa d’un comerç electrònic. De les més populars, creiem que les dos millor valorades són Prestashop i WooCommerce.

Continua llegint «eCommerce. La teva botiga online.»

Què vol dir usabilitat?

usabilitat i disseny web eccit

L’experiència de l’usuari

En l’àmbit de l’electrònica i la informàtica, el terme usabilitat segons la gran enciclopèdia catalana, significa: «qualitat d’una pàgina web o d’un programa informàtic de ser fàcil d’usar i de tenir en compte aspectes com ara la llegibilitat dels texts, la rapidesa de la baixada d’informació, la manejabilitat i la capacitat de satisfer les necessitats de l’usuari.»
Continua llegint «Què vol dir usabilitat?»

CRM Odoo, una manera més ràpida i eficaç de treballar.

CRM odoo eccit 1200

El CRM d’Odoo és una eina integrada en l’ERP d’Odoo. En odoo, les aplicacions estan integrades facilitant la feina a tots, tant al venedor o comercial, com al gerent de vendes. Aquest programa de gestió s’adapta a qualsevol mida d’empresa que et permetrà estar sempre informat de l’estat actual del teu negoci, de les accións que estan duent a terme els teus venedors, on són, quan, quines vendes han fet, facturació, hores treballades, …

El venedor o comercial

El venedor, des del CRM, pot confeccionar un pressupost i enviar-lo. Quedarà registrat en l’historial visible sense sortir de l’aplicació. I així, continuar amb la següent activitat.
Després, quan arribi l’hora de tancar mes, el venedor podrà fer ús dels filtres d’odoo per visualitzar en el CRM el seu flux de vendes i com progressa cap als seus objectius establerts. Pot veure quantes oportunitats previstes s’han guanyat, quantes preveu pel mes següent i planificar o programar futures activitats.
Continua llegint «CRM Odoo, una manera més ràpida i eficaç de treballar.»

Cóm muntar un e-Commerce?

com muntar un e-commerce

Crear un comerç electrònic és una de les opcions més encertades si vols ser competitiu al paradigma actual del mercat de negocis. No és únicament una qüestió de millenials o emprenedors, ja que cada vegada, són més els empresaris i comerciants de llarga trajectòria que han de fer un esforç per transformar els seus models de negoci i passar-se al comerç electrònic.
Si ja estàs decidit a muntar un e-commerce, has de saber que va més enllà de triar una marca, tenir un producte brillant i vendre-ho. Requereix però, d’una línia estratègica que implica accions molt concretes. No perdis detall dels següents punts que resumeixen els pilars sobre els quals hauràs de crear, promocionar i vendre els teus productes o serveis.
Continua llegint «Cóm muntar un e-Commerce?»

Ciberseguretat i teletreball

CiberSeguretat Teletreball

La seguretat en el teletreball

És un fet que actualment, el Teletreball ha augmentat de forma considerable i també els atacs informàtics. Si les persones no tenim una formació mínima de com gestionar els equips de treball, podem posar en risc la informació de l’empresa. I no tan sols parlem de la seguretat dels equips, també les connexions han d’estar configurades de forma segura. Queda clar doncs, que per poder prestar els serveis en aquesta modalitat de treball s’han hagut de concretar unes normes de ciberseguretat i protecció de dades. Unes normes bàsiques ens ajudaran a teletreballar amb seguretat.
Continua llegint «Ciberseguretat i teletreball»

Odoo, el ERP per a empreses en creixement

odoo empresa creixement per eccit

Actualment és gairebé impossible concebre una empresa sense sistemes tecnològics. Tant per a donar suport com per gestionar processos, les noves tecnologies són un recurs imprescindible per a tenir l’eficiència mínima que requereix el mercat actual. Normalment les grans corporacions inverteixen quantitats exorbitants en sistemes d’automatització per a reemplaçar treballs manuals. No obstant això, moltes altres empreses, decideixen invertir en tecnologies amb programari de codi obert. ERP Odoo és, un cop fetes les comparatives amb altres (odoo vs Sageodoo vs. SAP) , una de les nostres apostes.

Continua llegint «Odoo, el ERP per a empreses en creixement»

Les 7 pautes per una contrasenya segura

Contrasenyes Segures Seguretat Informatica Password

Abans de res, pensem que parlar de contrasenyes segures suposa parlar d’Internet Segura. T’has preguntat què passaria si algun hacker maliciós aconseguís la teva contrasenya o clau d’entrada?
La resposta resulta molt fàcil amb el símil de casa teva:

    • Ordinador, tablet, qualsevol altre dispositiu= casa teva
    • Facebook, Instagram, Galeria, Banc= habitacions
    • Missatges, Números de telèfon, Noms dels contactes, Núm. Compte bancari, etc =armaris

Ara la pregunta és: què passaria si algun lladre dolent aconseguís la clau de casa teva?

Que passa si la meva contrasenya no és segura?

Una contrasenya poc segura pot suposar un perill deixant la teva privacitat compromesa. Has de ser conscient que la contrasenya suposa una clau d’entrada a “casa teva”. Amb la contrasenya confirmes qui ets i els teus drets d’accés a un entorn o sistema.
Això vol dir que si qualsevol persona coneix la teva clau d’accés, no podràs controlar les seves accions en el sistema, ja sigui el teu compte bancari, correu electrònic, xarxes socials, o altres.
Continua llegint «Les 7 pautes per una contrasenya segura»

Mini Guia Redacció SEO

Mini guia Redacció SEO

Actualment la majoria de negocis estan a internet. Resulta complicat pujar un negoci si no apareix en les cerques de Google, sigui per SEO o SEM . I a més, la competència cada cop és més gran.

Què fer per marcar la diferència? Nosaltres ho tenim clar: la qualitat. Un bon SEO et farà pujar posicions poc a poc.

La qualitat en la redacció SEO o contingut de valor com també li diem. Quan un usuari fa una cerca a Google, va per feina i vol trobar respostes el més aviat possible. Anem amb preses si!

Quan mira uns quants enllaços, amb quin creus tu que es queda? segurament dels primers i… efectivament! serà un que aportarà informació de valor. Perquè Google així ho vol també.

A eccIT, ens agrada aconseguir que els nostres clients millorin el seu posicionament en la pàgina de resultats dels cercadors com Google. Aquí teniu uns trucs per a la redacció d’articles per SEO.
Continua llegint «Mini Guia Redacció SEO»

Màrqueting Digital. Estratègia de Comunicació.

Marketing Digital. Estratègia de Comunicació.

Màrqueting digital és la paraula de moda avui dia en les empreses. Totes saben que es tracta d’una tendència nova que funciona i que és molt necessària per a atreure clients. Però poques saben exactament què significa o quines accions implica. Avui volem resumir els principals elements que han d’aparèixer en qualsevol estratègia de comunicació de màrqueting digital. I és que, si bé existeixen estratègies complexes i de grans inversions, també podem trobar altres més bàsiques i igual d’eficaces.

Però abans de començar a desenvolupar aquesta idea, no està de més recordar que també és important saber qui liderarà aquesta nova estratègia. Doncs, tot i que sembli mentida, encara moltes empreses creuen que una estratègia de màrqueting digital la pot fer qualsevol que entengui d’escriure i xarxes socials. Tanmateix, un pla de comunicació digital es tracta d’una funció analítica que executa accions basades en dades reals i en el comportament de l’internauta.
Continua llegint «Màrqueting Digital. Estratègia de Comunicació.»