Màrqueting Online

Moltes empreses ens arriben amb consultes sobre el Màrqueting Web, sobre com posar un anunci ràpid i que arribi a molta gent. A eccIT som professionals i no fem un anunci a pes. Fem estudis de mercat, segmentació de public, cerca de keywords long tail d’alt rendiment, estudis d’evolució… No fer una segmentació prèvia del mercat, no cercar bé la audiència ens porta a una gran despesa en anuncis sense obtenir-ne res a canvi. A eccIT som de la opinió inversa, que el millor anunci és aquell gasta menys.

La estratègia de Màrqueting és exactament el mateix que tots els processos d’una empresa. Buscar de maximitzar el benefici amb la mínima inversió.

SEM ben fet

SEM és el terme que utilitzem per anomenar les campanyes publicitat de pagament a Internet. Primeres posicions pagades per anuncis a Google, contingut patrocinat a Facebook, Twits recomanats, i ara també Watsapp. Des de eccIT es podem ajudar a dissenyar la teva campanya, preparar l’anunci i monitoritzar-ne els resultats.

A eccIT som de la opinió que el SEM per si sol no té cap mena d’utilitat i sempre l’englobem dins d’un pla general de Màrqueting. Posar 100€ o 1.000€ euros en un anunci de Google pot ser, directament, llençar els diners. Cal identificar bé quines són les paraules clau més adequades, qui és el nostre públic, segmentar el màxim possible…

Un dels nostres clients ens va dir:

Amb els 100€ que porto invertits amb el vostre anunci ja he aconseguit més que amb els 1.200€ que portàvem gastats. Gràcies!

I aquesta és justament la nostra forma d’entendre el Màrqueting digital: Maximitzar l’estudi previ per obtenir el màxim benefici amb la mínima inversió.

Com millorem el teu Màrqueting?

Com tot a eccIT. De forma professional:

  • Consensuem objectius.
  • Proposem línies d’actuació: SEO, SEM i Xarxes Socials.
  • I tu decideixes què fer i quan.

Posa’t en contacte amb nosaltres per a que t’ajudem en el teu Màrqueting Online.