Manteniment

El manteniment del teu ordinador en mans de professionals

El manteniment del teu ordinador en mans de professionals

Vols despreocupar-te del manteniment dels ordinadors? Podem oferir-te tarifes planes o fins i tot un renting d’equips informàtics. Tens un problema amb l’ordinador de l’empresa? Podem ajudar-te en intervencions puntuals. A eccIT volem adaptar-nos a la teva forma de treballar, al teu pressupost i a la teva disponibilitat:

Manteniment informàtic preventiu

A eccIT ens agrada anticipar-nos als problemes. Amb els nostres plans de manteniment i manteniment integral permetem que la teva empresa no s’aturi, ens anticipem als possibles problemes, estabilitzem la teva factura de manteniment informàtic i t’estalviem mals de caps.

Plans de intervencions periòdiques per revisar l’estat del sistema. Fora d’horari laboral, en connexió remota, ens assegurarem que el teu sistema està protegit, segur i eficient. Evita els problemes abans que passin.

Una intervenció per netejar virus i posar el sistema a punt pot costar, fàcilment, més de 10h de feina. Un manteniment constant i ben fet del teu sistema t’estalviarà incidències així com allargarà la vida útil del teu ordinador.

Disposem de sistemes de tarifa plana en el manteniment informàtic. Per aquells que no voleu sorpreses en intervencions costoses. Els preus varien dels serveis acordats, des de la revisió/actualització remota periòdica fins al renting d’equips informàtics.

Arreglem ordinadors i servidors

Podem ajudar-te en multitud de problemes informàtics com ara:

  • Comprovació i desinfecció de virus i malware.
  • Lentitud d’ordinadors i Xarxes.
  • Problemes en el correu electrònic.
  • Errors d’inici.
  • Copies de Seguretat (Backup i Restauració).
  • Problemes d’impressió i configuració.
  • Formateig i Neteja de l’ordinador.
  • Errades de Servidor.
  • Configuració de dispositius mòbils.
  • I molt més.

Tu esculls la opció, el servei, i el preu.

Si et cal una intervenció perquè tens un problema puntual i et cal un informàtic que te’l solucioni. Estem per ajudar-te. Però recorda que el cost de les intervencions puntuals sempre és més car i més dramàtic que el manteniment constant del teu equip informàtic.

 

Informació bàsica sobre Protecció Dades

eccit.com t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@eccit.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.