Web Corporativa

La teva finestra al món, la teva primera cara

La teva pàgina web corporativa és el primer (en un 72% dels casos) que els teus clients veuran de la teva empresa. Te la pots jugar a donar una imatge poc professional o poc cuidada? Independentment de la mida i el sector de l’empresa no pots deixar de banda la captació de possibles clients.

Una pàgina web corporativa, ben estructurada i ben dissenyada, és la porta d’entrada perfecta per la teva empresa. Ha d’explicar-hi que feu, utilitzant les paraules clau adequades, plantejant la informació de manera clara, segmentada i estructurada.

Un bon disseny de la teva web corporativa serà la seva millor carta de presentació, el teu millor comercial, el recepcionista més eficient i el catàleg que arribarà a més clients. Així que no ho deixi en mans de “aficionats”. Esculli una opció segura.

Dissenyem la teva web?

A eccIT som professionals del disseny web i la comunicació. Podem adaptar-nos a la teva imatge corporativa o si no en tens, ajudar-te a l’elecció d’una de les propostes que els nostres dissenyadors et proposaran.

Un cop tenim clara la imatge corporativa dissenyem la teva web segons els requeriments (text i imatge) que ens hauràs proporcionat. Sempre d’acord amb les teves necessitats, el SEO i tenint en compte els estàndards més moderns de desenvolupament web.

Un cop finalitzada la web, en fem l’alta i ens encarreguem de que tot funcioni i anem actualitzant els components de software necessaris.

Totes les webs que realitzem tenen un estudi SEO i un seguiment dels primers dos mesos. Si vols ampliar aquest seguiment o vols modificar qualsevol paràmetre només cal que ho diguis.

Però quin preu té?

A nivell orientatiu aquests son els preus que pot tenir la teva web:

 

Web Estàtica

5 pàgines

SEO inclòs

Estàtic

Domini .com/.es/.cat

Hosting

10 Comptes correu

Estàtc

Seguiment SEO

Primer any: 400€

Segon any: 350€

 

Web Dinàmica

Pàgines Il·limitades

SEO inclòs

Gestor de Contingut

Domini .com/.es/.cat

Hosting

Correu il·limitat (2Gb)

Actualitzacions seguretat

Seguiment SEO

Primer any: 700€

Segon any: 350€

Els preus aquí expressats són reals però orientatius. És molt possible que la teva web tingui necessitats molt diferents (més pàgines, més espai d’emmagatzematge…) Contacta i parlem-ne.