a

Som experts en i hem construit infinitat de pàgines web atenent les diferents necessitats i preferències personals dels nostres clients.

Treballem per totes les poblacions de la vora: Santa Eulàlia de Ronçana, Granollers, Lliçà, Bigues. La Garriga, l'Ametlla ...

Què t’oferim?

Professionalitat

Ens avalen els més de 10 anys d’experiència. Estem orgullosos dels nostres valors: honestedat i professionalitat. Els nostres clients ho valoren.

Seguiment

No només lliurem la pàgina web. T'acompanyem en tot el procés de màrqueting necessari per arribar als teus clients

Integral

Ens podem encarregar de qualsevol aspecte de la teva pàgina: disseny gràfic, disseny web, programació, SEO i posicionament, e-màrqueting...

Proximitat

Sempre al teu costat. La proximitat geogràfica permet que qualsevol tema es pugui tractar com s'ha de fer, en persona, sense problemes!

Nosaltres contactem amb tu!

Complim amb RGPD I LOPD:

Objectiu: mantenir-te informat dels nostres serveis. | Legitimació: el teu consentiment. | Destinataris: BDs pròpia. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i baixa mitjançant correu a info@eccit.com. Més informació aquí

Perquè escollir eccIT?

Tenim més de 10 anys d'experiència en el sector i els nostres clients ens avalen! Oferim serveis Web i ERP de codi lliure, sense llicències ni lligams.

Si estàs interessat en saber quant costa el nostre servei de , truca’ns o deixa’ns les teves dades de contacte i nosaltres contactarem amb tu. Sense compromís!