Dolibarr - ERP

Dolibarr el ERP senzill, lleuger, fàcil, ràpid i de llicència lliure

Dolibarr el ERP senzill, lleuger, fàcil, ràpid i de llicència lliure

Què és el ERP Dolibarr?

Dolibarr ERP/CRM és un software modular i de codi obert de Planificació de Recurssos Empresarials i Gestió de Relacions amb els clients.

ERP Modular

És un ERP pensat per a la petita emepresa. Dolibarr està dissenyat per ser flexible i personalitzable. S’adaptarà al vostre negoci a mida que vagi creixent. Un cop instal·lat, podreu personalitzar i afegir mòduls per a satisfer els reptes específics del negoci, així com les necessitats d’un mercat en constant canvi i demanda.

Dolibarr us ajudarà a millorar el rendiment centralitzant tota la informació. Evitareu duplicats, bases de dades desfasades i contradiccions en la informació que es treballa.

ERP i CRM per Pymes

 • Fàcil de desenvolupar
 • Fàcil d’instal·lar
 • Fàcil d’usar

Open source Codi obert

 • Adaptable a les necessitats del teu negoci. Només activarem les funcionalitats que vulguis.
 • Independència de proveïdor. Al ser de codi obert, pots canviar de programador quan vulguis i continuar amb el sistema.
 • Sempre actualitzat. La comunitat Dolibarr està constantment incorporant millores i noves funcionalitats.
 • Sense llicències. No caldrà que paguis per la llicència. És gratuït.

ERP online Cloud ERP

 • Accessibilitat des de qualsevol lloc i dispositiu al ser un sistema allotjat al núvol.
 • Preus ajustats. Sistema ERP al núvol que redueix costos en infraestructura i software. A més al no necessitar de llicències el preu és quasi ridícul.
 • Curva d’aprenentatge curta. Dolibarr funciona a través d’un portal web facilitant un disseny intuïtiu i amigable.

El millor ERP per empresa?

El millor ERP per al vostre negoci serà el que s’adapti a les vostres necessitats i això és l’única cosa que necessiteu tenir molt clara.

Dolibarr és el ERP adequat per aquelles empreses que només volen una plataforma de facturació i poca cosa més. Si és el que necessites, el preu és inigualable.

Digueu-nos què necessiteu, estalvieu temps i assegureu-vos que la vostra decisió és encertada.
Demaneu una demostració o una visita informativa sense cap mena de compromís!

   

   

  Informació bàsica sobre Protecció Dades

  eccit.com t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@eccit.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.