Software a mida

Som especialistes en el disseny, desenvolupament, implantació i manteniment de software empresarial

Som especialistes en el disseny, desenvolupament, implantació i manteniment de software empresarial

El teu Software a mida

Qualsevol projecte informàtic es basa en software preexistent així que difícilment el desenvolupador pot escollir el llenguatge ni entorn de desenvolupament. Per aquest motiu, s’ha convertit en crític per qualsevol empresa informàtica poder-se defensar en tots o quasi tots els entorns/llenguatges dominants. A eccIT no som cap excepció i podem donar suport i desenvolupar en Java, Python, PHP, JS i en multitud de frameworks i sistemes de BDs rel i no-rel.

Aquest ventall de llenguatges fan que puguem ajudar i col·laborar en quasi qualsevol projecte de desenvolupament, adaptació o millora.

Tens un projecte i necessites ajuda?

     

     

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    eccit.com t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@eccit.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.