Odoo: ERP

Odoo: El ERP més adaptable, eficient perfecte per empreses en creixement

Odoo: El ERP més adaptable, eficient perfecte per empreses en creixement

Què és el ERP Odoo?

Odoo és el ERP més escalable, adaptable i modulable del mercat i cada dia més, avança posicions enfront la resta de ERPs. És un software de gestió de codi obert per a pymes que utilitza múltiples mòduls sense que calgui gestionar diferents softwares.

Odoo dels millors software ERP

Odoo representa una de les millors decisions que com empresari, podeu prendre per impulsar, controlar i fer evolucionar el vostre projecte empresarial. Amb Odoo, l’empresa pot centrar-se en el negoci i disposar de més temps, tranquil·litat i seguretat. Veiem perquè:

 • Desenvolupament a mida. Software completament modular. Només activem les funcionalitats que necessiteu i les adaptem. De forma senzilla es poden desenvolupar noves funcionalitats o variar les ja existents.
 • Actualitzat constantment gràcies a la Comunitat d’Odoo en constant evolució i que aporta millores i noves funcionalitats.
 • Garantia de futur perquè Odoo ofereix la llibertat flexibilitat necesàries per què la vostra empresa pugui continuar creixent en un mercat cada cop més exigent i en constant evolució. No posa obstacles, ben al contrari, caminarà al vostre costat, adaptant-se a les circumstàncies incorporant funcionalitats quan ho necessiteu.

Cloud ERPERP online

Odoo, de codi obert i al núvol, és el software de gestió per a Pymes. Per a tot tipus d’empresa, per empresa de logística i distribució, per empresa de transport, comercial, etc.

 • Seguretat, al ser «open source», cada línia de codi és repassada sistemàticament per centenars de desenvolupadors fet que multiplica la seva seguretat.
 • Preus ajustats, doncs és un ERP de codi obert que no te costos de llicència i que està allotjat al núvol.
 • Màxima disponibilitat A més, és tracta d’un sistema que està sempre disponible perquè és online. Això vol dir que estigueu on estigueu, des de qualsevol dispositiu, podreu gestionar la vostra empresa.
 • Independència de proveïdor al ser una aplicació de codi obert, podeu canviar de programador i continuar amb el vostre sistema.
 • Interfície intuïtiva i configurable. El seu disseny semblant al d’una pàgina web li proporciona una interfície amigable i fàcil.

És Odoo l’ERP per empresa que necessiteu?

No tots els ERPs serveixen per la teva empresa. Alguns són massa grans, d’altres els falta alguna funcionalitat, d’altres són poc usables o requereixen de moltes hores de formació. Odoo és un gran producte perquè tot i no adaptar-se a totes les empreses, s’adapta a la perfecció a les petites i mitjanes. Odoo té la capacitat d’adaptar-se a empreses de 8 treballadors com a empreses de més de 500. No existeix, al mercat, cap altre ERP amb aquesta flexibilitat.

No hi donis més voltes, demana’ns una demostració o una visita informativa sense cap mena de compromís!

 

   

   

  Informació bàsica sobre Protecció Dades

  eccit.com t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@eccit.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.