Administració de Sistemes

Ens encarreguem de muntar, gestionar i mantenir el teu servidor

Ens encarreguem de muntar, gestionar i mantenir el teu servidor

Sistemes. Administració de Servidors

Fins fa poc ningú es plantejava tenir copies de seguretat al núvol. Ara, ningú es planteja fer-les en discos locals. L’increment de la velocitat de les xarxes així com una diversificació dels dispositius d’accés han fet que canviïn paradigmes de treball.

Avui en dia ja cap empresa pot pretendre treballar amb ordinadors locals, no és eficient ni segur. Per aquest motiu els servidors (especialment remots) són cada cop més necessaris.

Però un servidor ha de ser segur, fiable i ben equilibrat. No és el mateix ni requereix la mateixa màquina un servidor web que un de ERP o un de backup. Escollir un bon servidor, adequat i configurar-lo de forma segura i eficient s’ha convertit en una feina d’alta qualificació i molt buscada. La Administració de Sistemes és cada cop una especialitat més demandada.

A eccIT tenim tècnics que es podran encarregar d’aquesta feina. Muntar i mantenir servidors és la seva especialitat.

Centre de càlcul pel teu servidor.

Fins fa poc es donava molta importància al centre de càlcul amb que es treballava. La distància física afectava als temps de resposta dels servidors així com diverses diverses legislacions feien que el indret on s’emmagatzemaven les dades fos un factor important.

La implantació de la fibra òptica ha fet que les distàncies físiques desapareguessin i la harmonització de legislació europea han fet desaparèixer les traves administratives.

A part la generalització de la informàtica distribuïda ha fet que la màquina en si sigui inexistent. Avui en dia ja no plantegem servidors (ordinadors) físics i individuals. Els ordinadors són virtuals i disposen de més o menys prestacions segons convingui.

Majoritàriament utilitzem servidors de AWS (Amazon) sempre en localització europea, a vegades Paris, Frankfurt o Dublín. Hem provat amb diverses configuracions i veiem que els temps de resposta dels tres són de la mateixa qualitat.

Necessites un servidor concret per alguna cosa? Demana’ns pressupost!

     

     

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    eccit.com t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@eccit.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.