Community Management

Vols que ens encarreguem de les teves Xarxes Socials des d'una òptica professional?

Vols que ens encarreguem de les teves Xarxes Socials des d'una òptica professional?

Servei de Community Management

Cada cop més les Xarxes Socials ocupen més i més temps de navegació de la població (segons els darrers estudis fins al 57%). Així que dominar la forma en que s’hi interactua és crític per qualsevol empresa, especialment en mercats B2C.

Som Community Managers i Social Media Managers professionals, especialistes en la Xarxes Socials , en la seva gestió i utilització.

Com treballem els Community Managers de eccIT?

Com sempre a eccIT defugim de les solucions “a pes”. Al contrari et proposem allò que creiem més adequat per la teva empresa.  Primer ens reunirem, marcarem objectius farem una proposta d’accions i fixarem un preu.

Així que primer ens reunirem. Parlarem de les vostres necessitats i establirem un terminis. Aleshores començarà, realment, la nostra feina que es pot resumir en tres documents:

Pla de Comuniciació que inclourà un estudi del sector, un càlcul de ROI (cost/benefici) i una proposta de Pla d’Acció. Ho parlarem amb vosaltres i acordarem quins són els següents passos. És l’estudi previ a qualsevol campanya de Community Management

Pla d’Acció conté el nombre de posts, temàtiques, xarxes, kw, disseny, infografies a publicar i cada quant temps. De fet no deixa de ser un pressupost on s’especifiquen exactament les accions a fer.

Seguiment de CM periòdicament es presentarà un informe amb les accions efectuades i l’impacte que han tingut en l’àmbit digital.

Interessat? Contacta, és gratuït i et podem ajudar molt!

     

     

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    eccit.com t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@eccit.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.