eCommerce

Comerç electrònic

Comerç electrònic

Som especialistes en e-Commerce

Prestashop, Magento o WooCommece

Tens una botiga física i vols arrencar el teu negoci de forma on-line amb una e-shop? Ets distribuïdor i vols agilitzar el teu procés de venda amb un comerç electrònic B2B? Tens un producte i el vols vendre per internet? Si has contestat que sí necessites un e-commerce.

A eccIT ens encarregarem de tots els passos per a que tinguis un comerç electrònic amb èxit. Des de la idea inicial fins al manteniment i, si cal, la gestió.

Per què contractar eccIT pel teu e-commerce?

Estem especialitzats en Woocommerce, Magento i Prestashop. Els tres sistemes de e-commerce són de codi lliure, fàcils de manejar i amb un suport per part de la comunitat excepcional. Quin és millor? No hi ha una resposta clara, dependrà de les necessitats. Tenim aquest article que comenta com escollir entre els tres sistemes de botiga on-line.

De fet, muntar i posar en marxa un comerç electrònic és senzill i no té massa complicacions. El fet que aquest comerç realment funcioni és el que realment és difícil i requereix de les mans de un professional. Al voltant de un comerç electrònic hi ha moltes feines que necessiten d’un alt nivell de preparació: disseny d’usabilitat, política de SEO, tractament de imatge, programació d’interficies, adaptació de temes, importacions/exportacions puntuals o periòdiques…

Quan ens pregunten quant val muntar una e-commerce acostumem a respondre: “100€ però no és el que vols”. Perquè ningú vol tenir un e-commerce que no tingui cap utilitat ni client. El que tota empresa busca és tenir posicionament i vendes i per aconseguir això cal invertir esforços i temps en millorar la botiga online, personalitzar-la i fer-ho tenint una estratègia de màrqueting i de vendes. Sense aquestes feines auxiliars que requereixen un alt nivell de preparació no val la pena tenir un e-commerce.

A eccIT et podem fer, ajudar o assessorar en totes les feines al voltant de un e-Commerce:

 • Disseny web
 • Configuració inicial
 • Hosting
 • LOPD i LSSI
 • RGPD
 • Fotografia de producte
 • SEO
 • SEM
 • Mailings
 • Seguretat informàtica

   

   

  Informació bàsica sobre Protecció Dades

  eccit.com t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@eccit.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.