Posicionament

T'ajudem a millorar el teu posicionament fent un anàlisi de SEO professional

T'ajudem a millorar el teu posicionament fent un anàlisi de SEO professional

Som experts en SEO

Si desitges millorar el teu posicionament a Google i aparèixer en la primera pàgina t’hi podem ajudar. Des de eccIT entenem el SEO de la mateixa manera que l’entenen les grans empreses.  Com un procés natural i estratègic.

Per aquest motiu, les nostres campanyes de SEO comencen sempre per un anàlisi de la estratègia a seguir. Fem SEO amb el client, ajudant-lo i guiant-lo en la millor estratègia a seguir per millorar la visibilitat de la seva empresa.

Oferim resultats immediats?

No. Ningú pot.  El SEO és una disciplina que procura que el teu contingut web sigui el màxim de comprensible i atractiu pels cercadors. Ningú pot garantir que els cercadors es comportaran com un vol. A més, les grans empreses ja fa temps que han entrat en el joc de crear contingut per millorar SEO i la competència cada cop és més gran.

Aleshores com treballem?

Passem a descriure com fem una campanya de SEO a eccIT:

Per passos:

 • Investigar la teva web i les de la competència. Quantes n’analitzem? Normalment de 3 a 5.
 • Reunió amb el client per identificar i determinar quines paraules clau vol que constin.
 • Document de proposta de millora.
 • Execució de les millores.

Els tres primers passos són fàcils de valorar, tenen un preu, dependent del domini i de la complexitat d’uns 100-250€ (en una versió bàsica).

El problema està en el quart punt: les millores a realitzar. Dependrà del teu negoci i de com està muntada la teva web per saber quines accions fan falta. El que fem en el pas 3 és donar-te un informe detallat d’accions a fer per tal de millorar la teva presència a internet i per tant el teu posicionament. La teva feina serà determinar en quines accions val la pena invertir i quin pressupost estàs disposat a gastar-hi.

Com son les propostes?

El document amb les propostes és el document que ha de servir de base per a tota la feina a fer de SEO. En ell s’identifiquen les possibles millores i es pressuposten.

Com que un exemple val més que mil llibres en prosa et presentem un cas real:

Primer informem de diverses mètriques referents a la web, densitat de paraules, estructura, comparativa… Comparem amb webs de la competència, revisem valors estàndard i et fem un resum de les dades obtingudes.

Estudi previ SEO

Després fem un resum dels punts forts i febles de la teva web comparant-la amb la competència. Resumim les observacions fetes en el punt anterior i les prioritzem.

Pros i Contres del SEO actual

Finalment presentem un pressupost amb les feines que creiem que val la pena fer i tu decideixes quines i quan fer-les. Sovint hi ha feines a fer que no corresponen a tasques que podem fer nosaltres, te les indiquem i t’assessorem com dur-les a terme. Quan convé, doncs, formem a la persona de la teva empresa que s’encarregarà del manteniment.

Exemple Pressupost Campanya deSEO

 

Vols fer una campanya de SEO? A eccIT et podem ajudar!

   

   

  Informació bàsica sobre Protecció Dades

  eccit.com t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@eccit.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.