Instal·lacions

Instal·lacions: xarxes i hardware

Instal·lacions: xarxes i hardware

Disseny d’instal·lacions de xarxes informàtiques

Dissenyem i muntem les xarxes informàtiques i el Hardware necessari per la teva empresa. Fem un estudi detallat de les teves necessitats i t’oferim el hardware i instal·lació necessaris. Evidentment no cal el mateix equip informàtic per una gestoria que per un petit supermercat així que oferim solucions individualitzades i personalitzades en cada equip.

Fases

Intervenim en les diferents fases de la estructura hardware d’una empresa:

Estudi Necessitats

El primer que cal fer és valorar quines necessitats concretes té cada persona de l’equip i quin tipus d’equip necessita. Es valorarà, també els possibles sistemes de connexió i ample de banda d’aquests.

Construcció

Planifiquem i construïm i configurem els elements físics de la instal·lació informàtica. Connexions de banda ampla, servidors, NAS, SAIs, routers, switchos, ordinadors, impressores, portatils, bays…
Tota la informàtica de l’oficina gestionada i portada per unes úniques mans.

Manteniment

Qualsevol equip informàtic necessita de manteniment. A eccIT ens encarreguem de tot, no només venem el hardware, t’instal·lem el software, gestionem la seguretat informàtica, t’acompanyem al llarg de la vida útil del teu sistema informàtic.

Obsolecència

Tot equip informàtic té una vida limitada, nous sistemes operatius, noves aplicacions, envelliment del hardware. Des del primer dia et prepararem un pla d’obsolecència per que puguis predir i esperar quan i quin equip informàtic et caldrà renovar.

T’acompanyem

A eccIT ens agrada acompanyar als nostres clients en tot el que fa referència a temes tecnològics intentant sempre donar un servei integral i professional. Així oferim, no només la venda de software, sinó tot l’assessorament que et calgui per prendre les millors decisions.

     

     

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    eccit.com t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@eccit.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.