CRM Odoo, una manera més ràpida i eficaç de treballar.

El CRM d’Odoo és una eina integrada en l’ERP d’Odoo. En odoo, les aplicacions estan integrades facilitant la feina a tots, tant al venedor o comercial, com al gerent de vendes. Aquest programa de gestió s’adapta a qualsevol mida d’empresa que et permetrà estar sempre informat de l’estat actual del teu negoci, de les accións que estan duent a terme els teus venedors, on són, quan, quines vendes han fet, facturació, hores treballades, …

El venedor o comercial

El venedor, des del CRM, pot confeccionar un pressupost i enviar-lo. Quedarà registrat en l’historial visible sense sortir de l’aplicació. I així, continuar amb la següent activitat.
Després, quan arribi l’hora de tancar mes, el venedor podrà fer ús dels filtres d’odoo per visualitzar en el CRM el seu flux de vendes i com progressa cap als seus objectius establerts. Pot veure quantes oportunitats previstes s’han guanyat, quantes preveu pel mes següent i planificar o programar futures activitats.

El gerent de vendes o gerent comercial de l’empresa

Perquè l’interessa el CRM odoo al responsable de vendes?
El responsable del Departament Comercial, en qualsevol moment pot veure el flux de vendes de tot l’equip de venedors. Pot gestionar equips en remot sigui una empresa de serveis, start-up o e-commerce. Tot des de aquest programa de gestó online.
Amb els filtres d’odoo pot extreure informació de gran interès. Per exemple, agrupant per comercial, veurà el nombre d’oportunitats que té cada venedor i en quina etapa, el número de leads guanyats, o si es perden, en quina etapa del flux de vendes es perd, etc. Odoo ofereix diferents reports. Es poden visualitzar les dades en gràfics i fer comparatives per obtenir informació rellevant: leads guanyats, perduts, d’on venen, canals d’entrada, número de trucades per comercial, etc.
CRM odoo eccit gerent de vendes
El gerent veu com està treballant el seu equip. De forma fàcil i ràpida té una visió resumida d’informació actual i real que li permetrà decidir amb total confiança.

El venedor i el CRM d’Odoo. Veiem un exemple.

El venedor o comercial entra al CRM i selecciona la vista “llista” i filtra per «Activitats d’avui».
Sense sortir de la plataforma del CRM, comença per la primera activitat que té planificada pel dia. Envia un correu amb un arxiu adjunt. També podria utilitzar una plantilla o crear-ne una per estalviar temps.
Marca com a feta l’activitat incloent un resum que diu: «enviat catàleg» i planificant l’activitat següent: una «trucada» per dintre de tres dies. Queda registrat i sense sortir, pot passar a la següent activitat programada.

En la mateixa plataforma, el venedor veu l’historial complet de tot el flux d’activitats que s’han dut a terme per a cadascuna de les oportunitats. Veu quan es va fer l’enviament de la documentació, quan es va fer una trucada, etc.
A més, el venedor té la possibilitat d’enviar un correu a un company perquè ha de compartir informació del contacte o també posar una nota interna per a ell, amb informació sobre el lead.
De forma fàcil i divertida, el venedor organitza la seva feina amb un erp al núbol. Un CRM online que li permet accedir des de tablet, mòbil, portàtil… quan vulgui… des del navegador.

CRM odoo eccit Equip de vendes

Què podem fer amb el CRM d’odoo? Resumim!

– podem gestionar tot el flux de vendes de forma divertida.
gestionem clients potencials i oportunitats de clients ja guanyats.
– planifiquem el dia a dia programant trucades i reunions.
– programen de forma ordenada el seguit d’activitats del dia i accions futures.
– fem el seguiment i coordinem les activitats dels diferents equips de vendes.
– rendibilitzem temps de gestió de correspondència en tenir els correus dels clients integrats en l’aplicació.
– podrem enviar pressupostos directament a l’estar integrat el mòdul de vendes.
– tenim sempre visible tot l’historial del contacte.
– veiem el progrés cap als objectius establerts.
– analitzem les dades gràcies als informes, taulers i gràfics que ens ofereixen una visió del progrés.
– valorem la qualitat dels nostres leads i contactes.

Això ens ajuda a prendre decisions encertades basades en informació real. Odoo CRM està integrat amb altres aplicacions proporcionant una funcionalitat enorme. Connectat amb vendes, facturació, contactes, màrqueting, etc.

Vols saber més?

Clica a Odoo, erp de gestió online, truca’ns o escriu-nos. El que et vagi millor.