Odoo ERP de gestió online

Si estàs buscant un programa de gestió per empresa petita, start-up o similar, no ho dubtis més, mira els avantatges que t’ofereix aquest Erp odoo. Per descomptat, mira d’altres erp de gestió empresarial, perquè et sentiràs més segur i convençut de l’elecció. Mira una compativa odoo vs.

Per nosaltres, Odoo ERP és ideal per poder gestionar el teu negoci en remot. No tan sols per gestionar equips en remot, si no també  per continuar avançant amb el teletreball si la situació ho requereix. Actualment ja hem vist la necessitat de poder treballar on line,  així com la importància de poder oferir un servei telemàtic.

De les moltes capacitats d’Odoo ERP, volem destacar:

Gestiona PIMEs, empreses de serveis, Start-up,  e-commerce…

És un programa de gestió que, tot i  gestionar grans companyies , també s’adapta a qualsevol  mida d’empresa, ja sigui un petit negoci, PIME, start-up  o una empresa emergent. Odoo ERP també és per tú. Això és gracies a les capacitats d’aquest erp.

odoo ERP gestió online

Software lliure – Open Source – Codi obert- Sense llicències

Odoo ofereix una versió Community amb software lliure de llicència. Això i el fet de ser un software de gestió de codi obert o open source, afavoreix el seu accés, doncs suposa un important estalvi econòmic. Però a més, el fet de ser un ERP opensource vol dir que qualsevol que vulgui por aportar millores en el seu codi i compartir-les. La gran Communitat de desenvolupadors d’odoo mantenen el software actualitzat i a la última. que no et preocupi quedar-te desfasat. Més encara. Com que aquesta comunitat l’està contínuament provant, la seva seguretat ofereix més garanties i… una cosa més… al ser erp de codi obert, en el mercat hi ha una oferta de desenvolupadors, integradors, instal·ladors on poder escollir. Podràs canviar de proveïdor si no t’agrada el que tens.

ERP al mòbil – Programa de gestió en el mòbil i web

El potencial de ser un software online [erp on line] o erp al núbol comporta un seguit d’avantatges a considerar: un erp en Web i mòbil. Des de on vulguis, tablet, mòbil, portàtil… quan vulguis… des de el navegador.  No t’aturis i continua treballant des d’allà on necessitis i quan ho necessitis. Odoo ERP ho te tot.  Tot integrat , sempre informat del estat actual del teu negoci, de les accions que estan duen a terme els teus comercials, on son, amb qui, quines vendes, ofertes, pressupostos, facturació, hores treballades, etc. etc, podràs accedir i gestionar la teva empresa. Això també, tu decideixes els permisos d’accés, d’edició, d’administrador, etc.

eccIT: odoo programa gestio online

La empresa és a les teves mans. Decideix qué vols.

Odoo ERP també és la millor opció si el que tens es un negoci ja iniciat que està creixent [odoo per empreses en creixement]. Si necessites un potent ERP que integri tots els sistemes que ja tens funcionant, odoo és el que busques. Tot en un.

El nostre consell

Instal·la la versió gratuïta d’odoo, el software lliure de llicències o versió Community open source, com li vulguis dir. Tan sols hauràs d’assumir el cost de configuració o adaptació. Això si no tens un informàtic que ho faci. Tan sols descarregar e instal·lar per provar-ho. Instal·la els mòduls que creus que necessitaries i juga.  Si veus que t’agrada i creus que pot ser una bona inversió, truca’ns o contacta. El configurem d’acord a les teves necessitats i veuràs que cada cop voldràs prescindir dels altres sistemes o aplicacions que tens per integra-ho tot en aquesta plataforma única..

Ja ens ha passat. Ens demanen només allò imprescindible i després volen afegir uns altres mòduls, i descobreixen les grans prestacions que ofereix aquest erp odoo i queden tan contents que per molt que jo ho escrigui no ho podria transmetre.  De tota manera, veure la satisfacció del clients i dels seus empleats-col·laboradors és un fet que ens gratifica enormement.0

Posem un enllaç a altres post on expliquem altres avantatges d’aquest software de gestió per empresa Odoo ERP. Aquí estem!