Seguretat i internet

Preocupats per la seguretat i privadesa?

Cada cop són més les empreses que valoren indispensable invertir en seguretat informàtica.
És un fet que la despesa empresarial en productes i serveis de seguretat de la informació està augmentant  i es preveu que continuï en línia ascendent.
La manca de bones pràctiques i les continues incidències de seguretat reforcen la necessitat de tractar aquest tema seriosament.

Precisament les normes de privadesa de dades globals com ara el RGDP, ens intenten conscienciar sobre el tema de seguretat i gestió de riscos.
En última instància, la responsabilitat recau en els responsables de prendre decisions de TI per decidir les polítiques de seguretat a prendre i reduir els riscos d’amenaces cibernètiques.
Teniu a la vostra disposició informació més detallada sobre seguretat informàtica aquí.

Alguns consells a seguir en el dia a dia.

  • Activeu l’inici de sessió en dos passos i feu que la vostra contrasenya sigui més llarga. Teniu uns exemples per fer contrasenyes segures en aquest enllaç.
  • Feu còpies de seguretat.
  • No compartiu mai la vostra contrasenya. No cliqueu en “recordar”.
  • Responeu sols els missatges d’origen conegut i/o segur.
  • És important que mantingueu els vostres programes actualitzats, com per exemple, mantenir actualitzat el vostre WordPress. Una rutina d’actualitzacions és bàsica.

Podríem seguir…però intento ser breu i fer una crida a la importància de la seguretat informàtica. Com cada dia apareixen nous casos d’estafes, hackers i robatoris d’informació delicada hauríem d’intentar fer-los la feina més difícil als hackers i protegir les nostres dades, la nostra informació financera i, en definitiva, privada.

La seguretat informàtica ha de ser un hàbit perquè cada cop més la nostra “vida” està en línia.

Obteniu més informació, consulteu o envieu-nos els vostres dubtes al nostre blog o web.